Powered by
es La Vuelta Ciclista a España
World Tour 17 aug '24 - 08 sep '24
22/21 Madrid › Madrid 24km
ch Tour de Romandie Féminin
Women's Team 06 sep '24 - 08 sep '24
2/3 Chippis › Vercorin 101km
3/3 Morges › Morges 144km
de BEMER Cyclassics
World Tour 08 sep '24
1/1 Hamburg › Hamburg 198km
fr La Choralis Fourmies Féminine
Women's Team 08 sep '24
1/1 Etappe 1
ca Grand Prix Cycliste de Québec
World Tour 13 sep '24
1/1 Quebec › Quebec 201km
ca Grand Prix Cycliste de Montréal
World Tour 15 sep '24
1/1 Montreal › Montreal 209km
de Women's Cycling Grand Prix Stuttgart & Region
Women's Team 15 sep '24
1/1 Böblingen › Stuttgart 118km
lu Skoda Tour de Luxembourg
World Tour 18 sep '24 - 22 sep '24
1/5 Luxembourg › Luxembourg 158km
2/5 Junglinster › Schifflange 155km
3/5 Rosport › Diekirch 201km
Team Visma | Lease a Bike kondigt nieuwe samenwerking met Silca aan

Team Visma | Lease a Bike kondigt nieuwe samenwerking met Silca aan

Team Visma | Lease a Bike is trots om een meerjarige samenwerking met Silca aan te kondigen, een toonaangevend bedrijf op het gebied van hoogwaardige gereedschappen, onderhoudsproducten en accessoires.

Door deze samenwerking wordt Silca de officiële kettingwas- en fietsonderhoudspartner (reiniging) van Team Visma | Lease a Bike. Onze renners zullen profiteren van Silca's wetenschappelijk geformuleerde smeermiddelen en reinigingsmiddelen, waardoor hun fietsen het hele seizoen en tot en met 2025 op topniveau zullen presteren.

"Chain waxing geeft ons de beste kettingprestaties in alle omstandigheden, en Silca is een toonaangevend bedrijf op dit gebied"

Jenco Drost, Head of Performance Equipment

“Als Team Visma | Lease a Bike zijn we voortdurend op zoek naar de snelste en beste oplossingen voor smeermiddelen in elke race en onder alle omstandigheden,” zegt Jenco Drost, Head of Performance Equipment bij Team Visma | Lease a Bike. “Chain waxing geeft ons de beste kettingprestaties in alle omstandigheden, en Silca is een toonaangevend bedrijf op dit gebied. Hun expertise en innovatieve mindset sluiten perfect aan bij onze inzet om ons materiaal continu te verbeteren.”

Silca's bekroonde smeermiddelen, waaronder de op olie gebaseerde Synergetic, Super Secret Drip Wax Lube en Secret Chain Blend Hot Melt Wax, zijn de meest efficiënte op de markt en bieden de beste prestaties onder alle weersomstandigheden. Hun uitgebreide lijn fietsonderhoudsproducten - inclusief Ultimate Bike Wash, Chain Stripper, Brake and Drivetrain Cleaner, en Ceramic Waterless Wash - zorgt ervoor dat onze uitrusting voor en na elke race perfect onderhouden is.

“We zijn verheugd om samen te werken met Team Visma | Lease a Bike, waar we al jarenlang grote bewonderaars en vrienden van zijn,” zegt Josh Poertner, CEO van Silca. “Hun inzet voor excellentie en marginale winst sluit perfect aan bij onze eigen doelen, en we zijn ervan overtuigd dat onze producten hen het winnende voordeel zullen bieden dat ze nodig hebben om hun doelen te bereiken. Bovendien zal deze samenwerking ons voorzien van cruciale feedback op het hoogste niveau van onze sport, wat ons zal helpen om een nieuwe generatie Silca-producten voor de komende jaren te begeleiden.”

Gerelateerde updates