Powered by
cn Gree-Tour of Guangxi
World Tour 15 okt '24 - 20 okt '24
3/6 Jingxi › Bama 214km
4/6 Bama › Jinchengjiang 176km
5/6 Yizhou › Nongla 165km
Rowe sluit zich aan bij Team Visma | Lease a Bike Development

Rowe sluit zich aan bij Team Visma | Lease a Bike Development

Junior Elliot Rowe versterkt volgend jaar Team Visma | Lease a Bike Development. De 17-jarige Brit heeft een contract getekend voor zijn eerste twee jaar als belofterenner.

Rowe behaalde de afgelopen twee jaar ereplaatsen in verschillende belangrijke juniorenkoersen. Onder meer in Luik-Bastenaken-Luik en Kuurne-Brussel-Kuurne eindigde hij bij de eerste tien. Volgens head of development Robbert de Groot heeft Rowe een zeer allround profiel. “Elliot heeft een achtergrond op de baan, een snelle sprint, groot uithoudingsvermogen en ook een sterke tijdrit. Hij heeft alles nog te ontdekken, maar wij hebben er vertrouwen in dat hij zich kan ontwikkelen tot een sterke renner.”

De renner, die afkomstig is van hetzelfde juniorenteam als Matthew Brennan en Jed Smithson, is zelf zeer enthousiast over zijn stap naar Team Visma | Lease a Bike. “Bij dit team ligt de focus heel duidelijk op talentontwikkeling. Ik kijk ernaar uit om mezelf hier verder te ontwikkelen. Hier ben ik omringd door de beste specialisten en renners ter wereld en ik ben ervan overtuigd dat zij me verder zullen helpen in mijn carrière.”

Gerelateerde updates