Powered by
es UCI World Cup Benidorm ME
WorldTeam Women 19 jan '25
1/1
au Santos Tour Down Under
WorldTeam Men 21 jan '25 - 26 jan '25
1/6 Prospect › Gumeracha 150km
2/6 Tanunda › Tanunda 128km
3/6 Norwood › Uraidla 147km
be UCI World Cup Maasmechelen ME
WorldTeam Women 25 jan '25
1/1
au Cadel Evans Great Ocean Road Race - Men
WorldTeam Men 02 feb '25
1/1
ae UAE Tour Women
WorldTeam Women 06 feb '25 - 09 feb '25
1/4 Etappe 1
2/4 Etappe 2
3/4 Etappe 3
es Clásica Jaén
WorldTeam Men 17 feb '25
1/1
pt Volta ao Algarve em Bicicleta
WorldTeam Men 19 feb '25 - 23 feb '25
1/5 Portimão › Lagos 190km
2/5 Lagoa › Alto da Foia 177km
3/5 Vila Real Santo António › Tavira 183km
be Omloop Nieuwsblad
WorldTeam Men 01 mrt '25
1/1
Favoriete recepten - Bospaddenstoelenrisotto met parmezaan

Favoriete recepten - Bospaddenstoelenrisotto met parmezaan

We delen graag de favoriete recepten van onze renners. Vandaag op het menu: bospaddenstoelenrisotto met parmezaan.

Ingrediënten (4 personen)

2 uien

1 teen knoflook

2 takjes verse peterselie of 1 eetlepel gedroogde

300 gram risottorijst

350 gram paddenstoelenmix

1 bouillonblokje

150 ml witte droge wijn

25 gram geraspte parmezaanse kaas

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui, pers de knoflook en fruit dit aan in wat olijfolie.
  2. Voeg de risottorijst toe en bak dit op laag vuur kort mee.
  3. Blus met de witte wijn en voeg een flinke scheut bouillon toe. Breng dit met het deksel op de pan, op laag vuur, aan de kook.
  4. Snij ondertussen de paddenstoelen grof en voeg deze toe aan de risotto.
  5. Zodra de rijst het vocht heeft opgenomen voeg je opnieuw een scheut bouillon toe. Herhaal dit totdat de rijst gaar is.
  6. Snij de peterselie fijn.
  7. Garneer de risotto met de peterselie en parmezaanse kaas.

Smakelijk!

Gerelateerde updates