Powered by
fr Le Tour de Bretagne Cycliste
Development Team 25 apr '25 - 01 mei '25
4/7 Plonéour-Lanvern › Landévant 204km
5/7 Erdeven › Guenrouët 164km
6/7 Missillac › Le Pertre 179km
ch Tour de Romandie
WorldTeam Men 29 apr '25 - 04 mei '25
1/6 Saint-Imier › Saint-Imier 3km
2/6 Münchenstein › Fribourg 194km
3/6 La Grande Béroche › La Grande Béroche 157km
de Eschborn-Frankfurt U23
Development Team 01 mei '25
1/1 Eschborn › Frankfurt am Main 135km
lu Festival Elsy Jacobs à Garnich
WorldTeam Women 03 mei '25
1/1 Garnich › Garnich 112km
be Flèche Ardennaise
Development Team 03 mei '25
1/1 Stavelot › Stavelot 174km
lu Festival Elsy Jacobs à Luxembourg
WorldTeam Women 04 mei '25
1/1 Cessange › Cessange 121km
es Vuelta España Femenina by Carrefour.es
WorldTeam Women 04 mei '25 - 10 mei '25
1/7 Barcelona › Barcelona 8km
2/7 Molins de Rei › Sant Boi de Llobregat 99km
3/7 Barbastro › Huesca 132km
it Giro d'Italia
WorldTeam Men 09 mei '25 - 01 jun '25
1/21 Durrës › Tirana 164km
2/21 Tirana › Tirana 13km
3/21 Vlorë › Vlorë 160km
Favoriete recepten - Eiwitrijke cake met blauwe bessen

Favoriete recepten - Eiwitrijke cake met blauwe bessen

De komende periode delen we de favoriete recepten van onze renners. Deze keer: een eiwitrijke cake met blauwe bessen. Ideaal als tussendoortje!

Ingrediënten voor 1 cake (12 plakken)

250 gram meel naar keuze

15 gram bakpoeder

100 gram havermout

100 gram rietsuiker

100 ml water

50 gram whey eiwitpoeder

1 banaan

1 mespuntje losalt

2 biologische eieren

75 ml walnootolie

250 ml Skyr

250 gram blauwe bessen

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven op 180 graden.

2. Pureer de banaan fijn met een staafmixer.

3. Voeg al mixend de banaan en het eiwitpoeder toe aan het water. Mix door tot het eiwitpoeder goed opgelost is en er geen klontjes zijn.

4. Kluts de eieren los in een grote kom. Voeg daarna al kloppend de suiker, walnootolie, banaan en Skyr toe. Blijf kloppen tot alles goed gemengd is en de suiker is opgelost.

5. Voeg je meel (bijvoorbeeld speltmeel of een haver-/boekweitmeelmengsel) en de bakpoeder toe. Roer dit tot een dik, lobbig geheel.

6. Roer als laatste de havermout en blauwe bessen erdoor.

7. Schep het beslag in een cakevorm (ingevet met olijfolie of gebruik bakpapier).

8. Zet de cake ongeveer 45-50 minuten in de oven. De cake is klaar als je met een satéprikker in de cake prikt en deze er droog uitkomt.

Eet smakelijk!

Gerelateerde updates